Geen producten (0)

Algemene Voorwaarden

Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer

Danja|Vintage & Nature D.M. de Vries-Balk daniellebalk@vintageandnature.nl KvK: 68945833

Btw: NL196611428B03

Danja| Vintage & Nature is een webwinkel waar je mooi tweedehands houten speelgoed kunt kopen én verkopen. Daarnaast heeft Danja| Vintage & Nature een mooie collectie met diverse creatieve materialen op natuurlijke basis. Het speelgoed en materiaal dat je kunt kopen bij Danja| Vintage & Nature is met zorg en liefde uitgezocht en gebruikt Danja zelf ook graag.

Artikel  2. Toepasselijkheid

2.1    De algemene voorwaarden gelden voor alle producten die u op www.vintageandnature.nl aantreft.

2.2    Bij een bestelling gaat u akkoord met de voorwaarden van Danja|Vintage & Nature.

2.3    Danja|Vintage & Nature is niet aansprakelijk voor eventuele (tussentijdse) prijswijzigingen. Eventuele typefouten in het systeem staan niet garant voor levering van producten.

Artikel 3. Totstandkoming (en beëindiging) van de overeenkomst

3.1    Een overeenkomst met Danja|Vintage & Nature komt tot stand op het moment dat een orderbevestiging per e-mail is verzonden naar het door de klant opgegeven e-mailadres. Het is hierbij niet van belang of de order via de website is besteld.

3.2    De klant kan zijn bestelling annuleren, binnen 24 uur na plaatsingsdatum, door een e-mail te sturen naar daniellebalk@vintageandnature.nl

3.3    Het product mag tot maximaal 30 dagen na aankoop worden geretourneerd indien de verpakking en het product in originele staat en niet beschadigd zijn. Het risico en de kosten van retourzending zijn voor de klant.

Artikel 4. Prijzen, producten, aanbiedingen

4.1    Alle prijzen op www.vintageandnature.nl zijn in euro’s en inclusief BTW.

4.2    Producten (en speciale aanbiedingen) zijn leverbaar (geldig) zolang de voorraad strekt.

4.3    Producten blijven eigendom van Danja|Vintage & Nature tot ontvangst van betaling van datzelfde product.

4.4    Bij de voorraad van onze tweedehands producten geldt dat we na verkoop van een artikel het product niet meer op voorraad hebben.

4.5    Alle tweedehands producten zijn in goede staat, schoongemaakt en getest. Als dit niet het geval is wordt dit in de omschrijving aangegeven.

4.6    Bij alle producten staat een zo duidelijk mogelijke omschrijving en advies over de leeftijd, echter blijft de ouder altijd verantwoordelijk of het speelgoed geschikt is voor het kind. Het blijft te allen tijden een advies vanuit onze kant.

Artikel 5. Betaling en verzendkosten

5.1    Bij bestellingen via www.vintageandnature.nl kan op de volgende wijze worden betaald: Via overboeking vooraf naar het rekeningnummer van de eigenaar van Danja|Vintage & Nature: Danielle Balk: NL43 KNAB 0256571848 te Zoetermeer of via Ideal.

5.2    Verzendkosten zijn voor rekening klant, deze zijn: 

Bezorging door PostNL in Nederland: € 6,50 per pakket Bezorging door PostNL naar België, kosten vanaf 9,00 EURO (max 2 kilo).  Behalve artikelen met uitzonderlijke maten en/of gewichten. Hier wordt € 5,- extra transport kosten voor berekend. (Zie voorwaarden PostNL tarieven)

De kosten van een verzending naar het buitenland zijn afhankelijk van de voorwaarden van PostNL. Deze kosten worden automatisch berekend als u uw afleveradres invult.

5.3 Je kunt je bestelling gratis afhalen op afspraak. Mail voor het maken van een afspraak naar daniellebalk@vintageandnature.nl.

 

Artikel 6. Levering en leveringstijd

6.1    Bestellingen worden verwerkt op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Na ontvangst van betaling worden bestellingen de eerstvolgende werkdag verstuurd. Wanneer de bestelling wordt bezorgd is afhankelijk en de verantwoordelijkheid van de bezorgdienst. Waar mogelijk zal Danja|Vintage & Nature de klant voorzien van een track&trace nummer.

6.3    Vanaf het moment dat de bestelling is afgeleverd bij het afgiftepunt van PostNL is de verantwoordelijkheid voor de ontvanger. Indien u uw bestelling verzekerd wilt versturen kunt u dit tijdens uw bestelling aangeven. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. Het risico van beschadiging en/of vermissing tijdens het verzenden van producten ligt bij de klant. Danja|Vintage & Nature stelt zichzelf niet aansprakelijk voor beschadiging en/of vermissing van gekochte producten tijdens het verzenden.

Artikel 7. Retourneren

7.1    Als u een(/de) gekocht(e) product(en) wilt retourneren dient u dit binnen 30 dagen na ontvangst via een verzendservice te retourneren aan Danja|Vintage & Nature. U ontvangt het aankoopbedrag terug, met gebruikmaking van hetzelfde betaalmiddel als door u is gebruikt. De eventuele verzendkosten zijn voor eigen rekening.

7.2    Het risico en de kosten van de retourzending zijn voor de klant.

Artikel 8. Garantie en aansprakelijkheid

8.1    Wij verlenen op tweedehandse producten geen garantie. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met een product, dan probeert Danja een goede oplossing te vinden in de vorm van een korting of een vervangend product. 

8.2 Danja|Vintage & nature is nooit verplicht tot betaling van schadevergoeding (in welke vorm dan ook) aan de klant.

8.3    Als Danja|Vintage & Nature om welke reden dan ook toch enige schade moet vergoeden, zal deze nooit hoger uitvallen dan het bedrag gelijk aan de factuurwaarde met betrekking tot het product.

 

Artikel 9. Privacy Beleid

9.1   Danja|Vintage & Nature respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Danja|Vintage & Nature zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Artikel 10. Verkopen via Vintage & Nature

10.1    Danja|Vintage & nature is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadigen van ingebracht speelgoed. Mocht er onverhoopt dergelijke schade worden aangebracht zal Danja|Vintage & Nature een passende oplossing bieden aan de verkoper.

10.2 Op het moment dat de verkoper speelgoed inbrengt bij Danja|Vintage & Nature is vanaf dat moment Danja|Vintage & Nature de eigenaar van het speelgoed.

10.3 Er kan alleen houten speelgoed worden ingebracht dat schoon, compleet en heel is.

10.4 Danja|Vintage & Nature bepaalt welk speelgoed zij inneemt voor verkoop via www.vintageandnature.nl of op diverse markten en beurzen door NL. Speelgoed dat Danja|Vintage & Nature niet kan verkopen dient de inbrenger weer mee terug te nemen.

10.5 Danja|Vintage & Nature bepaalt de prijs van de ingebrachte items.

10.6 Na verkoop is 40% van de opbrengst voor de inbrenger. De opbrengst zal automatisch elk kwartaal worden uitgekeerd op het door de inbrenger opgegeven rekeningnummer.

10.7 Speelgoed dat na een jaar niet is verkocht, mag binnen 2 maanden na dato worden opgehaald. Speelgoed dat niet wordt opgehaald wordt gedoneerd aan een goed doel.

Facebook Pinterest Twitter