Geen producten (0)

Veelgestelde vragen

Wat is Danja|Vintage & Nature?

Danja| Vintage & Nature is dé webwinkel waar je mooi tweedehands houten speelgoed kunt kopen én verkopen. Daarnaast heeft Danja| Vintage & Nature een mooie collectie met diverse creatieve materialen op natuurlijke basis. Het speelgoed en materiaal dat je kunt kopen bij Danja| Vintage & Nature is met zorg en liefde uitgezocht en gebruiken we zelf ook graag. Danja| Vintage & Nature, liefde voor Vintage en Nature.

 

Hoe werkt houten speelgoed verkopen via Danja – Vintage & Nature?

Bij Danja – Vintage & Nature kun je houten speelgoed verkopen en is 40% van de opbrengst voor jou! Hier lees je alles over verkopen via Danja – Vintage & Nature.

 

Kan ik ook speelgoed per post opsturen om te verkopen via Danja – Vintage & Nature?

Nee dit is helaas niet mogelijk. Je kunt houten speelgoed inbrengen op afspraak bij Danja in Zoetermeer of tijdens de beurzen en markten die Danja gedurende het jaar door heel het land bezoekt. Houd de facebookpagina van Danja in de gaten voor de actuele data.

 

Wat zijn de voordelen van verkopen via Danja – Vintage & Nature?

Doordat het speelgoed verkocht wordt via een webwinkel is er een groot klantenbereik door heel het land. De verkoop krijgt een extra boost door de beurzen en markten die gedurende het jaar door heel het land worden bezocht door Danja. Daarnaast kun je al je speelgoed in 1x te koop aanbieden én verzorgt Danja de afhandeling van alle verkopen, gemak dient de mens!

 

Hoe werkt het kopen bij Danja – Vintage & Nature?

Bij Danja – Vintage & Nature kun je net als in iedere webwinkel makkelijk online spullen uitzoeken. Dit geldt voor alle producten die we verkopen, zowel tweedehands als nieuw. Voor de tweedehands producten geldt wel dat er (meestal) maar 1 stuks op voorraad is. Zie je dus iets leuks, wees er dan snel bij, want weg is weg!

 

Kan ik alleen online bestellen?

Naast de verkoop van Danja – Vintage & Nature via www.vintageandnature.nl staat Danja ook op diverse markten en beurzen om klanten de mogelijkheid te geven het speelgoed “live” te bekijken. De actuele data vind je op Danja's facebookpagina.

Ook kun je natuurlijk als je speelgoed komt inbrengen meteen even neuzen tussen het aanbod van zowel tweedehands als nieuwe producten. Zie je iets leuks? Je kunt de producten tijdens de inbrengevents, markten en beurzen zowel contant als met pin betalen.

 

Kan ik (tweedehands) producten wel retourneren?

Ja hoor, dat kan! Alle gekochte producten zowel tweedehands als nieuw kunnen volgens de daarvoor geldende algemene voorwaarden van Danja – Vintage & Nature worden geretourneerd.

 

Hoe weet ik dat het tweedehands producten in goede conditie zijn?

Alle producten in de webwinkel worden voor deze online worden geplaatst zorgvuldig gecontroleerd op bruikbaarheid en beschadigingen en worden alleen in goed verkerende staat verkocht. Indien er een kleine beschadiging of mankement aan het product is wordt dit altijd vermeld in de omschrijving en ook is dit terug te zien aan de (lagere) prijs.

 

Hoe lang duurt het voor mijn bestelling geleverd wordt?

Danja – Vintage & Nature streeft ernaar haar bestellingen binnen 48 uur te verzenden. Wanneer de bestelling door Danja – Vintage & Nature is afgeleverd aan de bezorgdienst is het moment van thuisbezorgen afhankelijk en de verantwoordelijkheid van de bezorgdienst. Waar mogelijk zal Danja – Vintage & Nature de klant voorzien van een track&trace nummer.

 

Welke bezorgdiensten gebruiken jullie en wat zijn de kosten?

 

Bezorging door PostNL in Nederland: € 6,50 per pakket

Bezorging door PostNL naar België, kosten vanaf 9,00 EURO (max 2 kilo). 

Behalve artikelen met uitzonderlijke maten en/of gewichten. Hier wordt € 5,- extra transport kosten voor berekend. (Zie voorwaarden PostNL tarieven)

De kosten van een verzending naar het buitenland zijn afhankelijk van de voorwaarden van PostNL. Deze kosten worden automatisch berekend als u uw afleveradres invult.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja dat kan! Je kunt hiervoor een afspraak maken. Stuur een e-mail naar daniellebalk@vintageandnature.nl

Hoe wordt de prijs van de tweedehands producten bepaald?

De verkoopprijs wordt door Danja – Vintage & Nature in overleg met de verkoper bepaald. Danja – Vintage & Nature zal daarbij op basis van de nieuwprijs, de conditie van het tweedehands product en verkoopervaring een prijs adviseren aan de verkoper.

Hoe lang duur het voordat het speelgoed online staat?

Danja – Vintage & Nature streeft ernaar om het speelgoed binnen een week na inbrengen online te zetten. Afhankelijk van de hoeveelheid ingebracht speelgoed kan dit soms wat langer duren.

Wat is het idee achter Danja – Vintage & Nature?

Danja wil mensen een platform bieden om houten speelgoed dat nog mooi is, maar niet meer wordt gebruikt, een tweede leven te geven en daarmee een bijdrage te leveren aan het creëren van een duurzame economie.

Door speelgoed van verschillende verkopers aan te bieden, wil Danja een mooi en divers aanbod creëren en biedt Danja tegelijkertijd de verkopers een makkelijke manier om houten speelgoed te verkopen.

Daarnaast hoopt Danja je met haar collectie van nieuwe bewuste producten te inspireren om bij de aanschaf daarvan ook om het milieu en de toekomst te denken en te kiezen voor een duurzaam, ecologisch verantwoord product.

Kan mijn bestelling als cadeau worden ingepakt?

Ja dat kan zeker! Omdat we ook hierbij aan onze mooie planeet willen denken pakt Danja de cadeau’s zoveel mogelijk in gebruikt pakpapier in. Voor aanvulling van linten e.d. worden ook hergebruikte materialen gebruikt. We zorgen er daarbij uiteraard voor dat het er feestelijk uit ziet!

Op welke manier worden de producten van Danja – Vintage & Nature verzendklaar verpakt?

Omdat duurzaamheid een ding is bij Danja – Vintage & Nature  wordt voor de verpakkingsmaterialen zo veel mogelijk gebruik gemaakt van hergebruikte materialen. Het kan dus zomaar zijn dat je je bestelling ontvangt in een bol.com doos. Bescherming van de te verzenden producten vindt Danja  ook belangrijk dus het kan soms toch zo zijn dat je bijvoorbeeld ook plastic aantreft bij het verpakkingsmateriaal. Danja hoopt dat de kopers dit dan zelf weer willen hergebruiken of op een duurzame manier willen sorteren bij het afval.

Hoe kan het dat er een kleine beschadiging op het speelgoed zit?

Tweedehandsspeelgoed bevat vaak lichte gebruikerssporen. Danja probeert bij het selecteren in eerste instantie te kijken naar bruikbaarheid: kan er nog veilig mee gespeeld worden en is het compleet. Daarnaast moet het speelgoed er natuurlijk niet “afgeragd” uit zien. Als er een kleine beschadiging op zit, maar Danja vindt het speelgoed nog wel verkoopbaar, zal dit altijd bij de omschrijving op de website vermeld worden. Zo kom je als koper nooit voor verassingen te staan. Is het speelgoed om wat voor reden dan ook toch niet wat je ervan had verwacht, dan kun je het gekochte product volgens de daarvoor opgestelde algemene voorwaarden retourneren en krijg je het aankoopbedrag terug. Verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

Facebook Pinterest Twitter