Geen producten (0)

Met wie kom jij een appeltje schillen?

Met wie kom jij een appeltje schillen?

Naast een groeiend assortiment tweedehands houten speelgoed, vind je bij Danja ook een fijne collectie met nieuwe producten. Bij de selectie van de deze producten, nu nog vooral op kinderen gericht, let Danja erop dat ook deze zo duurzaam, zo eerlijk  én zo veel mogelijk op basis van natuurlijke materialen worden geproduceerd. Daarnaast vindt Danja het ook belangrijk dat de producten werkelijk iets toevoegen aan het leven je kinderen en of dat van jou. De producten stimuleren je bijvoorbeeld om creatief te zijn, ze zijn praktisch en soms betreft het een origineel niet-alledaags product. En altijd, maar echt altijd, zijn de producten ook nog eens gewoon heel leuk!

Neem nou deze superleuke appelschilmachine van Kids at Work by Corvus Toys. Met deze in Duitsland geproduceerde keukentool kunnen kinderen zelf appels schillen en in dunne schijfjes draaien. Zo gaat een appeltje er wel in! De schil van de appel valt tijdens het schillen als dunne spaghetti slierten van de appel en smaakt op die manier ineens een stuk lekkerder. De hele appel wordt zo met smaak opgegeten, geen voedselverspilling dus! Het is een kwalitatief degelijk apparaat dat ook na veel gebruik nog mooi blijft. Met de handige zuignap bevestig je het apparaat makkelijk aan de onderliggende oppervlakte. Nieuwsgierig geworden naar deze leuke kinderkeukengadget? Op 3 september tussen 11.00-17.00u staat Danja op de Flagshipmarket in de Prins Hendrikstraat in Den Haag en mogen kinderen gratis een biologisch appeltje komen schillen! Je vindt ons in de kraam van NGYN. Zie ik je dan(ja)?!

Kun je niet wachten? Bestellen kan in de webwinkel vanaf 1 september. Er is ook een chipsmachine, waarmee je zelf verse aardappel of groente chips kunt maken en nog veel meer andere mooie producten. Kom langs bij Danja en bezoek de webwinkel op www.vintageandnature.nl.

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren
Facebook Pinterest Twitter